Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twee internationals keren na buikgriep terug; Stefan de Vrij verlaat Oranje

Laatste update:

Stefan de Vrij heeft het trainingskamp van het Nederlands elftal verlaten. De verdediger van Internazionale leek niet op speeltijd te kunnen rekenen en heeft toestemming van bondscoach Ronald Koeman om huiswaarts te keren, ook in verband met een op handen zijnde gezinsuitbreiding. Ook Lutsharel Geertruida is afgehaakt bij Oranje. De verdediger van Feyenoord greep in de 87ste minuut van de wedstrijd tegen Frankrijk (4-0 verlies) naar zijn hamstring en is voorlopig uitgeschakeld. De debutant keert terug naar Feyenoord.

Koeman beschikt maandagavond over 23 selectiespelers voor het tweede EK-kwalificatieduel in Groep B, waar Oranje voorlopig onderaan staat. Vice-wereldkampioen Frankrijk was vrijdag in Saint-Denis met 4-0 te sterk voor de manschappen van Koeman. Oranje moest het in Parijs stellen zonder vijf van de opgeroepen internationals, nadat de selectie deze week te kampen kreeg met een virusuitbraak. Naast De Ligt en Verbruggen moesten ook Sven Botman, Cody Gakpo en Joey Veerman afhaken. Oranje gaat maandag vanaf 20.45 uur in De Kuip op voor revanche tegen Gibraltar.

Over de ziekte-uitbraak bij Oranje was veel te doen. De Telegraaf achterhaalde dat het door het eten van kipkerrie zou zijn gekomen, maar onderzoek van de bondsarts ontkracht die informatie. "Er is duidelijkheid gekomen: het gaat om een buikgriepvirus, geen bedorven eten", aldus NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg voorafgaand aan de wedstrijd van Oranje tegen Frankrijk. "Het woord 'kipkerrie' kan dus van trending op Twitter af."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
112
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties