Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twee Nederlanders neergestoken in Oostenrijk na wedstrijd Feyenoord

Laatste update:

Ruim 1.300 Feyenoord-fans hadden een kaartje weten te bemachtigen voor de vijfde groepswedstrijd van hun club in de Europa League. Vermoedelijk waren er meer fans in de stad, daar een groot aantal supporters zonder ticket besloot af te reizen naar Graz. De mobiele eenheid maakte in het stadion onder meer gebruik van traangas om de Feyenoord-supporters terug te dringen. "Een uitdagende wedstrijd is ten einde gekomen. Er waren meerdere gewonden, politiebevelen en arrestaties", schrijft de Oostenrijkse politie op Twitter.

Op beelden die op internet circuleren is te zien hoe een groep Feyenoord-aanhangers na afloop buiten het stadion de confrontatie zoekt met de ME. Ook is te zien hoe een spoor van vernieling is achtergelaten in de toiletten. WC's en wasbakken zijn van de muren getrapt. "Zo onnodig om de boel te gaan slopen na de wedstrijd", schrijft Kees Lau, voorzitter van supportersvereniging FSV De Feijenoorder, op Twitter. Lau was zelf bij de wedstrijd aanwezig. "Wees boos op Feyenoord. Die hebben het volkomen onnodig verkloot tegen een hele matige tegenstander."

Volgens supportersplatform Voetbal Ultras heeft voor aanvang van de wedstrijd een georganiseerd gevecht plaatsgevonden. Feyenoord zou daarbij zijn bijgestaan door Poolse supporters van de club Pogon Szczecin. Ook fans van een niet nader genoemde Kroatische club hebben geholpen. Sturm Graz speelde in op de massale komst van Feyenoord-supporters door kaarten die waren gekocht voor de thuisvakken te blokkeren. Volgens fans die bij het duel aanwezig waren ging het om een groep van vijftig à honderd man die de confrontatie zocht met de politie en de ME.

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties