Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twee Nederlanders op de bank en één op het veld in Trophée des Champions

Laatste update:

PSG beleefde tot dusver een indrukwekkende transferzomer, met de komst van Achraf Hakimi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma en Wijnaldum - de laatste drie kwamen transfervrij binnen. Ramos is vanwege blessureleed niet inzetbaar tegen Lille en hetzelfde geldt voor Colin Dagba, Rafinha en Juan Bernat. Verder ontbreken Marquinhos, Ángel Di María, Leandro Paredes en Neymar na hun deelname aan de Copa América, terwijl Donnarumma, Marco Verratti en Pablo Sarabia langer vrijaf krijgen na hun EK-deelname. Ook Kylian Mbappé behoort niet tot de wedstrijdselectie.

Lille, dat Mike Maignan en Boubakary Soumaré kwijtraakte na het kampioensjaar, treedt aan met Sven Botman in de achterhoede. Net als vorig seizoen kiest Lille, met Jocelyn Gourvennec als opvolger van de naar OGC Nice vertrokken trainer Cristophe Galtier, voor een 4-4-2-opstelling met Burak Yilmaz en Jonathan David in de voorhoede. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport; het is de eerste wedstrijd uit Frankrijk die wordt uitgezonden sinds de betaalzender de rechten van het Franse voetbal verwierf.

Opstelling Lille OSC: Jardim; Djalo, Fonte, Botman, Reinildo; Araujo, Xeka, André, Bamba; Yilmaz, David

Opstelling Paris Saint-Germain: Navas; Hakimi, Kehrer, Kimpembe, Diallo; Danilo, Herrera, Dina-Ebimbe; Draxler, Icardi, Kalimuendo.

-

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
16
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties