Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twee sleutelspelers van Man City missen drie duels door corona

Laatste update:

De coronabesmettingen van Gabriel Jesus en Walker komen voor Manchester City op een ongelukkig moment. De nummer acht van de Premier League moet de spits en rechtsback vermoedelijk de komende drie competitiewedstrijden missen. Het gaat om de thuiswedstrijd tegen Newcastle United (komende zaterdag) en de uitduels bij Everton (komende dinsdag) en Chelsea (zondag 3 januari). Mogelijk zijn Gabriel Jesus en Walker op 6 januari weer inzetbaar, als City in de EFL Cup op bezoek gaat bij stadgenoot Manchester United.

Gabriel Jesus en Walker en de twee stafleden testten deze week positief op corona en zijn daarom voor tien dagen in zelfisolatie gegaan. Het viertal houdt zich verder aan de geldende coronaprotocollen van de Premier League en de Britse overheid, zo meldt Manchester City. In het Verenigd Koninkrijk is het coronavirus de laatste weken opgelaaid. Donderdag werden in het land ruim 39 duizend positieve gevallen gemeld, het tweede hoogste aantal sinds de pandemie begon.

Manchester City kan de afwezigheid van rechtsback Walker opvangen met João Cancelo, die dinsdag in de EFL Cup op bezoek bij Arsenal (1-4 winst) ook al in de basis startte. Tegenover de afwezigheid van spits Gabriel Jesus staat dat Sergio Agüero hersteld is van een lange periode van blessureproblemen. Agüero mist echter nog wedstrijdritme en zal daarom zeker niet alle komende duels inzetbaar zijn.

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
3
Kemper spot met ongelukkige Roda-doelman: 'Hij zat een avondje in het casino'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties