Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twee trainers reageren op vacature bij PSV: 'Ik volg de ontwikkelingen'

Laatste update:

Jansen werd door ESPN gevraagd naar de geruchten rondom zijn persoon. "Dat is inherent aan de voetballerij. Het is best wel typisch: de trainer zit bij wijze van spreken nog geen twee tellen in zijn auto naar huis en dan komen er allemaal lijstjes voorbij. Het is wat het is." Jansen ligt bij AZ nog tot medio 2025 vast. Aanstaande zondag staat voor de Alkmaarders een cruciaal duel op het programma. In eigen huis is uitgerekend PSV de tegenstander, in een wedstrijd die bepaalt in welke Europese competitie beide ploegen gaan spelen.

De vijftigjarige Londenaar wil helemaal niet nadenken over een overstap naar PSV. "Een vervolgstap is voor mij totaal niet aan de orde. We spelen zondag tegen PSV om de derde plek en wij moeten winnen om daar kans op te maken. Dat is waar al onze aandacht naartoe gaat", aldus Jansen. Cocu, die tussen 2013 en 2018 driemaal de landstitel won met PSV, werd door De Gelderlander ook geconfronteerd met de openstaande vacature bij zijn voormalig werkgever.

"Uiteraard heb ik de ontwikkelingen bij PSV meegekregen. Maar een rentree is nu absoluut geen item", stelt Cocu. "Volgens mij is PSV nog helemaal niet bezig met het aanstellen van de nieuwe trainer. Er staat met AZ-uit een enorm belangrijke wedstrijd op de agenda. Daar zijn alle ogen op gericht. Bij mij is PSV geen punt. Ik zit hier, bij Vitesse. Ik ga hier niet speculeren over de toekomst. Ik heb gewoon een contract bij Vitesse. Vragen naar PSV mag. Maar er zullen de komende tijd nog wel honderd namen voorbij komen."

Eredivisie
AZ
1 - 2
PSV

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
1
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
19
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
13
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties