Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Twee van de vier Nederlandse clubs winnen in de Europa League'

Laatste update:

AZ en Ajax komen om 19:00 uur in actie en spelen beiden een thuiswedstrijd. In Alkmaar komt de Belgische koploper Anderlecht op bezoek, met Europa League-topscorer Matías Suárez (zeven doelpunten) in de gelederen. Ajax neemt het in eigen huis op tegen Manchester United. De regerend kampioen van Engeland werd tot veler verrassing geëlimineerd in de Champions League en wil nu een treetje later doorstoten richting eremetaal.

Later op de avond spelen PSV en FC Twente allebei een uitwedstrijd. De Eindhovenaren meten hun krachten met het Trabzonspor, dat in de eigen Süper Lig niet zo goed draait en een flinke achterstand heeft op koploper Galatasaray. Met Burak Yilmaz heeft men echter wel een absolute goalgetter in huis, want de spits scoorde al 27 keer in 23 wedstrijden in de Süper Lig. FC Twente bindt als gezegd de strijd aan met Steaua en een posities resultaat neerzetten in Boekarest lijkt haalbaar.

De Roemenen staan vierde in hun nationale competitie en kregen in de groepsfase al eens lelijk klop van Schalke 04; het werd liefst 5-0. De afgelopen dagen kon op de frontpage gestemd worden op de poll Hoeveel Nederlandse clubs pakken de zege in de Europa League? en het grootste deel van de bezoekers (44 procent) van Voetbalzone rekent erop dat twee van de vier clubs een overwinning pakken.

Eén op de vier stemmende bezoekers (24 procent) is iets positiever en gaat uit van drie zeges op de Europa League-avond. Zestien procent van de 15.000 mensen die hun stem uitbrachten verwacht één overwinning en een klein deel (acht procent) gaat ervan uit dat het een rampavond wordt voor Nederland, met nul zeges. Vorig seizoen rond deze tijd wonnen Ajax en FC Twente hun duels van Anderlecht en Rubin Kazan; PSV speelde destijds gelijk tegen Lille.

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
32
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
61
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
13
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties