Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tweede gesprek tussen Manchester City en 'man van 65 miljoen euro''

Laatste update:

Txiki Begiristain, technisch directeur van Manchester City, onmoette de entourage van De Bruyne voor een tweede keer. Volgens het dagblad was het 'een erg positief onderhoud' en doet de Engelse topclub er alles aan om De Bruyne in de nabije toekomst naar Manchester te halen. "In de entourage van De Bruyne vernemen we dan ook dat Manchester City in poleposition ligt voor een transfer", zo geeft de scribent van Het Laatste Nieuws aan.

De Bruyne heeft bij VfL Wolfsburg een contract tot de zomer van 2019 en de huidige nummer twee van de Bundesliga kan dan ook de hoofdprijs vragen voor de 23-jarige De Bruyne. Patrick De Koster, zaakwaarnemer van De Bruyne, was eerder al duidelijk. "Een club die vandaag zegt dat het dertig miljoen euro wil betalen voor Kevin, gaat aan de realiteit voorbij", meent hij. "Een speler als Kevin heeft een marktwaarde van 55, 60 of 65 miljoen euro." De Bruyne, die ook aan Bayern München wordt gelinkt, was dit seizoen al goed voor 21 assists: 16 in de Bundesliga, 5 in de Europa League.

Kevin De Bruyne moet naar Manchester City gaan

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
14
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties