Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tweede helft begint later vanwege 'trieste gebeurtenis in kleedkamer RKC'

Laatste update:

Van Gangelen kondigt aan dat de tweede helft iets later zal beginnen. "Dat heeft allemaal te maken met een heel vervelend incident in de kleedkamer van RKC. De spelers zijn inmiddels wel naar buiten. Net even met Fred Grim en scheidsrechter Dennis Higler in de scheidsrechterskamer overlegd. Fred wilde wat extra tijd voor zijn spelers om bij te komen."

"De familie van degene om wie het gaat moet nog worden ingelicht", vervolgt de presentator, die niet in detail treedt, maar wel laat doorschemeren dat het om een medisch ongeval gaat. "Hij is wel weer gewoon bij kennis. Er is een ambulance onderweg, maar daarom gaan we dus wat later aftrappen. Grim heeft wel gezegd: 'Ik heb geen idee wat voor invloed het verder heeft op mijn spelers.' Hij heeft gezegd: 'We moeten maar weer zo snel mogelijk gaan voetballen, want dat lijkt me het beste.' Dat vindt Higler ook. Ongelooflijk vervelende en trieste gebeurtenis."

Halverwege de tweede helft meldt FOX Sports-commentator Leo Driessen dat de clubarts van RKC in de rust onwel werd. Hij is inmiddels naar het ziekenhuis en aanspreekbaar, verzekert Driessen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
6
'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
35
Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
9
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
9
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
37
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties