Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tweede van Ajax is niet mijn niveau, ik accepteer niks anders dan de top'

Laatste update:

"Maar ik ben een deel van de avond kwijt en herinner me alleen dat ik bijkwam in de ambulance", vertelt de middenvelder zaterdag aan De Telegraaf. "Ik heb begrepen dat er beelden zijn dat ik neerviel, maar die hoef ik niet te zien. De doktoren hebben niets kunnen vinden en zien het als een incident, dat iedereen kan overkomen. Het was voor mij belangrijk om te weten dat ik geen afwijking heb."

"Daardoor heb ik die avond al snel een plaats kunnen geven", vervolgt de pas 23-jarige Sno. "Ik ben gelovig, rooms-katholiek, heb veel gebeden en bid nog steeds. Dat ik neerviel terwijl er artsen en fysiotherapeuten op het complex aanwezig waren, zie ik als een teken van boven. Het is mijn tijd nog niet. Als je ziet hoe vaak het voorkomt, wat mij is overkomen. Maar ook hoe vaak mensen het niet kunnen navertellen…"

Sno heeft de knop in zijn hoofd razendsnel omgezet. "Er is een apparaatje onder mijn huid geplaatst, dat me iets meer beschermt. Als mijn hart er ooit weer mee stopt, geeft dat een impulsje om de hartslag weer te starten. Dat geeft een prettig gevoel. Maar ook zonder dat kastje was ik gewoon weer begonnen. Ik ken geen vrees, voor niets. Ik zie vrees als een ziekte en die heb ik niet."

"Het tweede van Ajax is niet mijn niveau", besluit Sno. "Ik ga voor het hoogst haalbare. Ik accepteer niks anders dan de top. Via Jong Ajax probeer ik bij het eerste te komen." Sno heeft een aflopend contract. "Ik hoop dat ik hier kan blijven en anders moet ik verder zoeken. Ik zal altijd blijven geloven, knokken en trainen. Af en toe klikt het niet met trainers, maar dat gevoel heb ik bij Martin Jol nooit gehad. Integendeel zelfs. Ik zat niet bij de selectie, maar had nooit het idee dat het persoonlijk was. Dus weet ik dat ik het zelf in de hand heb om er weer bij te komen."

Heeft Evander Sno kwaliteiten om speler van Ajax 1 te zijn?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
27
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
5
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties