Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tweemaal scorende Sneijder volleert Galatasaray naar top vier

Laatste update:

Mancini verving Fatih Terim bij Cim Bom en hij heeft na vier wedstrijden zijn eerste overwinning bij zijn nieuwe werkgever te pakken. Galatasaray, dat woensdag FC Kopenhagen in de Türk Telekom Arena ontvangt, begon erg matig, maar leek toch twee keer te scoren. De feestjes van Burak Yilmaz en Felipe Melo gingen echter niet door, want zij bevonden zich in buitenspelposities. Vijf minuten voor rust zorgde Sneijder er met een intikker op aangeven van Burak Yilmaz voor dat de regerend landskampioen alsnog tevreden kon gaan rusten.

Karabükspor kwam zeven minuten na rust echter op gelijke hoogte, nadat Semih Kaya eerder al een bal van de lijn had gehaald; Joseph Akpala tekende met een rake rebound voor de 1-1. Na 55 minuten moest Mavi Ates met tien man verder door een rode kaart voor Sébastien Puygrenier en Galatasaray werd hierna sterker en sterker. Nadat Melo, Aydin Yilmaz en Drogba hansen hadden gemist, ramde Sneijder een afvallende bal via de lat achter Waterman: 2-1.

-
Denk jij dat Galatasaray dit seizoen in de top twee eindigt?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
10
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
155

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties