Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid

Laatste update:

Mbappé speelde afgelopen zondag zijn laatste thuiswedstrijd voor Paris Saint-Germain. Mbappé had eerder die week middels een videoboodschap bevestigd dat hij aan zijn laatste weken bezig is bij de topclub uit Parijs. "Ik wil iedereen laten weten dat dit mijn laatste jaar bij Paris Saint-Germain is. Ik ga mijn contract niet verlengen, waardoor dit avontuur over een paar weken ten einde komt."

Het nieuws kwam niet als een verrassing. Eerder dit seizoen werd al bekend dat Mbappé de optie om zijn tot medio 2024 lopende contract met een jaar te verlengen, niet wilde lichten. De afgelopen weken werd Mbappé regelmatig op de bank gehouden in de Ligue 1, terwijl hij ook meermaals vroegtijdig naar de kant werd gehaald. Volgens trainer Luis Enrique om zijn ploeg te laten wennen aan het feit dat Mbappé komend seizoen niet meer in het Parc des Princes te bewonderen is.

Alleen in de Champions League was Mbappé echt verzekerd van een basisplaats. Na zeven jaar in dienst bij PSG slaagde de linksbuiten annex spits echter niet in zijn belangrijkste doel met de club: het winnen van die Champions League. Dit seizoen strandden les Parisiens in de halve finale tegen Borussia Dortmund (1-0, 0-1).

Mbappé wordt al jaren in verband gebracht met Real Madrid en deze zomer lijkt het er dan echt van te komen. "Hij speelt volgend seizoen voor Real Madrid, ja, ja", bevestigt Tebas, die in Argentinië is om te spreken op een sportevenement in Buenos Aires. "Hij is één van de beste spelers ter wereld."

"Maar goed, je hebt ook Vinícius Júnior en Bellingham. Real Madrid gaat een geweldige ploeg hebben, maar dat geeft natuurlijk geen garanties op het winnen van kampioenschappen." Bij Real Madrid, dat op 1 juni zijn vijftiende Champions League/Europacup I kan bijschrijven, lijkt Mbappé goede mogelijkheden te hebben om wel met de Cup met de Grote Oren aan de haal te gaan.

Vijfjarig contract?


Tebas lijkt in het interview met Olé ook prijs te geven voor hoeveel jaar Mbappé gaat tekenen of al heeft getekend in Santiago Bernabéu. "Als ze hem voor vijf jaar hebben gecontracteerd, heeft hij vijf seizoen lang de kans", doelt Tebas op het winnen van de Champions League. Tebas ziet de toekomst van LaLiga zonnig tegemoet. "Bij Barcelona zag ik Yamal al als jonge jongen, en ze hebben Pedri en Gavi. Bij Real Madrid heb je al Vinícius en Bellingham, en dan komt Mbappé ook nog eens."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties