Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twente-aanwinst legt vreemde keuze uit: 'Sindsdien mijn geluksnummer'

Laatste update:

De Nigeriaan kon dan ook tevreden terugblikken op zijn eerste minuten in het shirt van zijn nieuwe club, die hem onlangs huurde met optie tot koop. Naast zijn prima debuut, viel ook het rugnummer van de 22-jarige aanvaller op: 99. Olaitan legt op de website van de Enschedeërs uit waarom hij juist dat getal graag achterop zijn shirt wil hebben.

"Drie jaar geleden was er een bekende speler bij mijn club Veria FC die dit nummer droeg. Hij besloot toen te stoppen en is directeur geworden", vertelt hij. "Iedereen vond dat het nummer teveel druk met zich mee zou brengen. Toen heb ik tegen hem gezegd dat ik zijn nummer zou dragen en zijn doelpuntenrecord zou verbreken. Dat is mij ook gelukt. Sindsdien is het mijn geluksnummer."

Olaitan was anderhalf jaar geleden de uitblinker in de Champions League-wedstrijd van Olympiacos tegen Manchester United (2-0 winst) en was kandidaat om met Nigeria naar het WK in Brazilië te gaan. In maart 2014, in de derby met Panathinaikos, verloor hij echter plotseling het bewustzijn. Na een operatie en een revalidatie van een half jaar werd Olaitan uitgeleend aan Ergotelis. De WK-droom spatte daarmee uiteen.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties