Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twente haalt met vijftienjarige Kolseth tweede talent uit Noorwegen

Laatste update:

Bij Vålerenga zijn er verdeelde gevoelens over het vertrek van de talentvolle voetballer. "Deze transfer voelt voor ons tweeledig aan", laat technisch directeur Truls Haakanson weten op de officiële website van de Noorse club. "Het is mooi dat onze competities en onze club wordt gevolgd door toonaangevende clubs in Europa, maar van de andere kant is het jammer dat we opnieuw een goede speler verliezen."

Wat de technische man betreft had Kolseth dan ook nog wel in Noorwegen mogen blijven. "Bij ons had hij zich nog zeker kunnen ontwikkelen", meent Haakanson. "Maar voor Jens Marius is het natuurlijk mooi. Hij gaat nu bij een club in de Champions League spelen. Wij hebben aan zijn wens meegeholpen. We hebben gesproken met zijn ouders en met hemzelf. Zijn wens om naar Twente te vertrekken, was groot."

Zelf was de belofte opgetogen over de transfer. "Dit is geweldig. Ik zal de club in alle opzichten gaan missen, maar spelen in het buitenland was een droom voor me, sinds ik een kind was. Er was nooit enig beletsel van iemand om me heen, om zijn mijn doel niet te kunnen verwezenlijken." In Enschede staat zijn landgenoot Kastrati reeds onder contract. "FC Twente staat bekend om het werken met talent en het een kans geven van talent."

FC Twente doet er goed aan talentvolle spelers al op jonge leeftijd aan te trekken

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties