Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twente heeft aan dertien minuten genoeg om Excelsior kansloos achter te laten

Laatste update:

Excelsior begon voor de tweede wedstrijd op rij met vijf verdedigers achterop. Het leverde de Rotterdammers een speelronde eerder weliswaar geen overwinning op Almere City (2-1 verlies) op, trainer Marinus Dijkhuizen zag ogenschijnlijk genoeg aanknopingspunten om de formatie een nieuwe kans te geven.

Aan de kant van Twente was er wederom geen basisplaats voor Myron Boadu. De van AS Monaco gehuurde spits was bij zijn debuut tegen RKC Waalwijk (3-0) als invaller goed voor een doelpunt en twee grote kansen, maar moest in het Van Donge & De Roo Stadion wederom Van Wolfswinkel voor zich dulden.

Het duurde niet lang totdat de ban gebroken werd. Al na één minuut combineerde Rots met Michel Vlap, waarna eerstgenoemde buitenspeler kon aanleggen vanaf de rand van de zestien. Hij zocht de korte hoek met een poging die houdbaar leek, maar de inzet bleek te machtig voor doelman Stijn van Gassel, die allerminst vrijuit ging: 0-1.

Kort daarop volgde een verdubbeling van de marge. Een voorzet vanaf links werd niet goed verwerkt door de Excelsior-defensie en belandde voor de voeten van Michal Sadílek. De middenvelder vond Van Wolfswinkel, die van dichtbij hard afrondde: 0-2.

Binnen een kwartier zou ook de 0-3 vallen. Een hoekschop vanaf de rechterkant werd door niemand getoucheerd, waardoor de bal bij Van Wolfswinkel terecht kwam. De ervaren spits stond als een ware fox in the box klaar bij de tweede bal en schoot binnen: 0-3.

Waar de beginfase van het duel uiterst enerverend was, kon het restant van de wedstrijd het aanwezige publiek weinig vermaken. Zowel Twente als Excelsior kwam amper tot kansen, waardoor het er niet op leek dat de score nog zou veranderen.

Twente dacht nog recht te hebben op een strafschop na hands van een Rotterdamse verdediger. Na een VAR-ingreep bleek echter dat er van hands geen sprake was. Enkele minuten later dacht invaller Naci Ünüvar zijn ploeg naar 0-4 te schieten, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Zo veranderde er na de dertiende minuut niks meer aan de stand en kon Twente met drie punten op zak de bus richting Enschede ingaan.

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: Juventus - Salernitana
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse en Marco van Ginkel geven de fans eindelijk iets om trots op te zijn
0
Ultieme climax nadert voor Excelsior na afgetekende overwinning tegen Heracles
12
Richonell Margaret bezorgt RKC Waalwijk vlak voor tijd cruciaal punt tegen PEC
6
Bergwijn schiet Ajax definitief Europa in met loepzuivere hattrick tegen Almere
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties