Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twente heeft slecht nieuws en wijst Ajax, Feyenoord en PSV voorlopig de deur

Laatste update:

Afgelopen maandag liet Mike Verweij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf al weten dat de Amsterdammers serieuze interesse hebben in Hilgers. "Ajax hoopt eigenlijk PSV en Feyenoord - die ook geïnteresseerd zijn in Hilgers - af te troeven door deze winter toe te slaan." Een eventuele winterse transfer kan Ajax dus op de buik schrijven, daar FC Twente hem niet kwijt wil. Ajax heeft zich volgens Ten Voorde overigens nog niet officieel gemeld bij technisch directeur Jan Streuer van Twente.

Hilgers ligt bij Twente nog tot eind juni van dit jaar vast. De club heeft echter de optie om zijn contract met één jaar te verlengen. De ploeg van Ron Jans bezet op dit moment een keurige vierde plek in de Eredivisie en heeft vooral defensief de zaakjes heel goed op orde. Twente kreeg pas negen doelpunten tegen, zes minder dan koploper Feyenoord. Hilgers is inmiddels een vaste waarde in Jans' elftal en kwam dit seizoen 21 keer in actie voor Twente.

Hilgers is, na Ramiz Zerrouki, de volgende Twente-speler die serieuze binnenlandse belangstelling geniet. TC Tubantia weet echter dat Streuer hetzelfde standpunt hanteert als bij Zerrouki. Twente wil de verdedigende sterkhouder niet verkopen aan een concurrent. De regionale krant meldt dat een eventuele transfer van de jonge verdediger pas na dit seizoen bespreekbaar is. Twente is al een tijdje bezig om het contract met Hilgers te verlengen, maar tot op heden tekende hij nog geen nieuwe verbintenis. Als dat zo blijft, en de club nog wat aan hem wil verdienen, zullen zij deze zomer moeten luisteren naar geïnteresseerde clubs.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties