Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twente hoopt nog altijd op deal met United en mikt op versterking uit Ligue 1

Laatste update:

Het is onduidelijk of Twente de pijlsnelle Van Bergen wil huren of kopen. Bij een definitieve transfer zal er een transfersom op tafel moeten komen, daar de voormalig jeugdinternational in Reims nog voor twee seizoenen vastligt. Volgens Transfermarkt is Van Bergen momenteel 1,2 miljoen euro waard. In Frankrijk wist hij nooit echt te imponeren. Na 51 wedstrijden staat Van Bergen nog altijd op 0 treffers. Wel fungeerde de buitenspeler driemaal als aangever.

Van Bergen speelde in Nederland eerder voor Vitesse en sc Heerenveen. Laatstgenoemde club ontving in de zomer van 2021 zo'n 2 miljoen euro voor zijn diensten. Bij Heerenveen toonde Van Bergen zich in het verleden regelmatig als een dreigende buitenspeler, al was zijn vorm nogal wisselvallig. In 99 wedstrijden voor de Friese club was hij goed voor 17 doelpunten en 10 assists. Dat moyenne wist Van Bergen bij Reims nooit te evenaren. Naast Van Bergen hoopt Twente nog altijd op de komst van Pellistri, maar verwacht wordt dat er pas later in augustus duidelijkheid komt over de haalbaarheid van die huurtransfer.

Blessure Sem Steijn
Twente kreeg woensdag ook een tegenvaller te verwerken. Sem Steijn ontbrak bij de laatste training voor het thuisduel met Riga FC en zal donderdagavond dan ook niet spelen. Ook linksback Gijs Smal is nog altijd uit de roulatie met een blessure. Joshua Brenet zal hem tegen Riga vervangen, terwijl Michel Vlap op de plek van Steijn gaat spelen. Daardoor komt er voorin een plek vrij voor Ricky van Wolfswinkel. Het ontbreken van Steijn is een aderlating voor Twente, daar de Haagse middenvelder de laatste weken in topvorm is.

-
Is Van Bergen een versterking voor FC Twente?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties