Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aitor na teleurstellende periode in Griekenland aangeboden in de Eredivisie

Laatste update:

Cantalapiedra vertrok in 2020 na twee seizoenen voor ongeveer anderhalf miljoen euro naar Panathinaikos. In Griekenland is hij inmiddels zijn basisplaats kwijtgeraakt na een blessure en lijkt hij op weg naar de uitgang.

Cantalapiedra scheurde in oktober van vorig seizoen zijn kruisband, waardoor hij bijna niet in actie kon komen. Ook dit seizoen moest hij al negen duels aan zich voorbij laten gaan vanwege een teenblessure.

Zijn kruisbandblessure in oktober van 2022 was een hard gelag voor zowel de speler als de club. In de negen Super League 1-duels ervoor had hij al acht treffers achter zijn naam staan. Daarnaast gaf hij twee assists.

Dit seizoen staat de teller pas op twaalf duels. De Spaanse rechtsbuiten moet het geregeld doen met een invalbeurt en zat de afgelopen weken soms niet eens bij de selectie. Hij maakte deze voetbaljaargang drie doelpunten en gaf een assist.

Omdat zijn contract medio 2025 afloopt, wil Panathinaikos hem graag komende zomer slijten. Volgens het Griekse medium is hij aangeboden bij Twente. Als de Enschedeërs een bod willen uitbrengen, zullen ze eerst voorhoedespelers moeten verkopen.

Momenteel beschikt de club over Daan Rots, Younes Taha en Mitchell van Bergen. Zij kunnen net als Cantalapiedra uit de voeten op de rechterflank. Volgens Transfermarkt is de 28-jarige Spanjaard twee miljoen euro waard.

In zijn twee jaar bij Twente kwam hij 61 keer in actie voor de club. Hij wist hierin 24 doelpunten te maken en 18 assists te verzorgen. Hij had daarmee een belangrijk aandeel in de terugkeer van de club naar de Eredivisie.

Mocht Twente in de zomer besluiten om geen bod uit te brengen, dan kan Cantalapiedra ook nog verkassen naar zijn geboorteland. Verschillende clubs uit het tweede niveau zijn geïnteresseerd in zijn diensten.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Manchester City
6
Ratcliffe zegt Fernandes om welke speler hij Manchester United heen wil bouwen
7
Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City
18
'Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
36
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
14
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties