Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twente laat jonge spits gaan: 'Ik hoop dat ik het net als Janssen kan doen'

Laatste update:

Janssen vertrok namelijk van Feyenoord naar Almere City, waarna hij via AZ bij Tottenham Hotspur en Oranje terechtkwam. "De afgelopen jaren heb ik laten zien dat ik veel kan scoren. Ik hoop dat ik het net als Vincent Janssen kan doen. Hij ging van Feyenoord naar Almere City en kijk waar hij nu staat", zegt De Jager tegenover PZC. "Kijk, ik snap ook wel dat Feyenoord, Ajax of PSV niet bij mij aankloppen."

"Maar ik wil na de zomer wel graag vlammen bij een andere club. En daarna kan ik hopelijk weer een stapje hogerop zetten", vervolgt de spits, die dit seizoen voor Jong Twente in de Tweede Divisie zeven keer scoorde. "Ik ben echt aan een andere uitdaging toe, qua spelers, qua omgeving. De kans is groot dat er deze zomer weer een nieuwe spits bij komt bij Twente. Weet je wat het is? Als er dan één wordt doorgeschoven, zit ik straks op de bank bij de beloften. Dat is niet goed voor me."

Denk jij dat Ruben de Jager nog door kan breken in het betaald voetbal?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
9
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
2
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties