Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twente-nieuweling niet bang voor koploper Feyenoord: 'Laat maar komen'

Laatste update:

Dan komt uitgerekend koploper Feyenoord op bezoek en daar kijkt Assaidi naar uit. "Ik vind het mooi dat mijn eerste thuiswedstrijd voor FC Twente uitgerekend tegen de koploper is. We hebben een sterke ploeg en zeker met die fanatieke fans achter ons kunnen we een goed resultaat halen. Laat maar komen", zegt de aanvaller tegenover Voetbal International.

"De afgelopen weken hoorde ik geregeld: Als hij net zo goed is als bij Heerenveen, ja dan.. Daaruit spreek toch een zeker voorbehoud", stelt de aanvaller, die Friesland in 2012 inruilde voor Liverpool. Twente pikte Assaidi afgelopen winter transfervrij op en hij kijkt wisselend terug op zijn debuut. "Door mijn fysieke staat was ik ook niet helemaal vrij en speelde ik teveel op zeker. Ik denk dat ik wel heb aangetoond dat ik het voetballen nog niet ben verleerd. Ik ben toch ruim vier jaar uit de picture geweest."

Vind jij Oussama Assaidi een aanwinst voor FC Twente?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
19
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties