Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Twente rolt 'plan B' uit en meldt zich in de Premier League voor nieuwe spits'

Laatste update:

Door het plotselinge vertrek van Manfred Ugalde moet FC Twente alles op alles zetten om in de slotdagen van de winterse transferwindow een nieuw spits aan te trekken. Myron Boadu is de belangrijkste kandidaat, maar in Enschede wedden ze op meerdere paarden.

De Daily Mail weet dinsdag te melden dat Twente in de markt is om Mubama te huren van West Ham United. Sheffield Wednesday zou eveneens hebben geïnformeerd naar de spits, maar West Ham overweegt de tiener binnenboord te houden.

De Londense club heeft een aantal aanvallers in de lappenmand zitten en voelt er niets voor om nog iemand kwijt te raken. Het huidige contract van Mubama loopt door tot komende zomer, met de optie op een extra jaar.

Mubama staat naar verluidt zelf wel open voor een vertrek, daar hij meer kans op speeltijd wil. Eerder informeerde Brighton & Hove Albion al naar de diensten van de jonge aanvaller. Transfermarkt schat zijn huidige waarde in op één miljoen euro.

Mubama is afkomstig uit de jeugdopleiding van West Ham en maakte in 2022 zijn profdebuut in het Conference League-duel met FCSB. Hij maakte tevens deel uit van het team dat vorig jaar de FA Youth Cup won door Arsenal met 5-1 te verslaan.

Als speler van de A-selectie kwam Mubama vorig seizoen tot drie wedstrijden in de Premier League. Dit seizoen staat de teller op vijf optredens, allen als invaller. Daarin wist hij nog niet te scoren.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
1
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
44
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties