Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twente staakt gesprekken met Feyenoord over transfer Zerrouki per direct

Laatste update:

Vrijdag meldde 1908.nl nog dat Feyenoord dicht bij het aantrekken van Zerrouki was, omdat de geboden transfersom niet veel meer verschilde van de vraagprijs die Twente hanteerde. Het gaat echter toch niet van een deal komen, want technisch directeur Jan Streuer heeft besloten om de stekker uit de deal te trekken. Hij wil de Algerijns international toch graag binnenboord houden en hem niet naar een competitiegenoot laten vertrekken. Twente gaf eerder al te kennen dat het Feyenoord als concurrent ziet en het de Rotterdamse club dus niet wil versterken.

Er was al sprake van de nodige irritatie bij beide clubs. Feyenoord stoort zich aan de halsstarrige houding van Twente en de club uit Enschede vindt dat het niet klaar zou moeten staan om de problemen in De Kuip zomaar op te lossen. Zerrouki zelf hoopte naar verluidt dat de clubs eruit zouden komen, maar dat gaat dus niet gebeuren. De controleur zal het seizoen afmaken in De Grolsch Veste en mag komende zomer weer hopen op een overstap. Dan ligt hij nog maar een jaar vast, hoewel Twente de verbintenis nog met een jaar kan verlengen.

In gesprek met 1908 bevestigt Streuer dat Feyenoord niet meer hoeft te hopen op een deal in januari. "We hebben ze gemeld dat we Zerrouki deze winter niet willen verkopen. Eén van onze beste spelers in de winter verkopen zou geen goede keuze zijn." Na afloop van de met 2-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen FC Emmen werd Zerrouki voor de camera gehaald, maar wilde hij niets zeggen over een eventuele overstap. In augustus was hij wel uitgesproken. "Elke speler heeft ambitie. Voor mij persoonlijk is het sportieve het belangrijkste. Feyenoord speelt in de UEFA Europa League. Onder die omstandigheden kan ik doorgroeien tot een betere speler. Ik denk dat het een win-win kan zijn voor alle partijen."

Meer nieuws

'Zirkzee raakt uit zicht voor AC Milan, Bayern München breekt plots in'
0
'Het is geweldig om een verschrikkelijk seizoen bij Real Madrid zo te eindigen'
6
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
40
Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric
6
Zwaar geëmotioneerde Jude Bellingham weet tranen niet te bedwingen
13
Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties