Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Twente wilde mij in de winter al als vervanger van Ziyech, ik stond stand-by'

Laatste update:

"Afgelopen winter heb ik voor het eerst contact gehad met René Hake. Er zijn toen nog geen officiële gesprekken gevoerd door mijn management, alleen met René. Dat kwam natuurlijk door Ziyech die misschien zou vertrekken. Hake wilde mij aantrekken als Hakim weg zou gaan. Ik stond stand-by", doet hij uit de doeken tegenover FC Twente TV. Klich had ook nog andere opties: "Behalve Barcelona en Real Madrid?", grapt hij. "Ik kan namen van clubs noemen, maar dat heeft geen zin meer. Dat maakt nu niet meer uit. Ik was blij met Twente want ik wilde weg uit Duitsland."

Twente en Klich gingen in juni weer met elkaar in gesprek, maar een transfer hing toen nog van een aantal zaken af. Het was indertijd niet duidelijk of de Enschedeërs wel in de Eredivisie zouden blijven en ook Ziyech was nog niet vertrokken. Beide partijen kwamen afgelopen week echter toch nog tot een akkoord, waardoor Klich weer terugkeert in de Eredivisie.

Vind jij Mateusz Klich een geschikte vervanger voor Hakim Ziyech?

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
2
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties