Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twente wint bizar duel met zeven goals in Groningen

Laatste update:

Een fiks fluitconcert daalde neer op de hoofden van de spelers van FC Groningen, na het rustsignaal. De ploeg van Faber ontsnapte in de eerste minuut al aan een achterstand, toen Yaw Yeboah het leer voorlangs schoot. Zes minuten later kwam FC Twente goed weg; na een uitstekende actie van Oussama Idrissi aan de rechterkant kwam Mimoun Mahi een teenlengte tekort om de bal in het doel te werken.

De wedstrijd zakte vervolgens ietwat in, totdat Enes Ünal het op zijn heupen kreeg. In zeventien minuten tijd sloeg hij driemaal toe. In de 23e minuut wurmde hij zich langs twee Groningers en schoot hij vanaf de rand van de zestien prachtig raak; 0-1. FC Groningen, dat via Mahi de lat raakte, kreeg voor rust nog twee treffers van de Turk om de oren. Eerst werkte hij op heerlijke wijze een even zo mooie pass van Hakim Ziyech af en daarna schoot hij de bal met rechts in de linkerhoek: 0-2 en 0-3.

Na rust werd FC Twente teruggedrongen door de thuisploeg en verscheen al snel de 1-3 op het scorebord. Ünal verlengde per ongeluk een corner, waarna Mahi na circa 230 minuten de eerste competitietreffer van de noorderlingen verzorgde. De Tukkers stonden flink onder druk, maar lieten zelf ook na om voor de 1-4 te zorgen. FC Groningen maakte vervolgens in de 69e minuut de 2-3: een voorzet van Jason Davidson ging aan alles en iedereen voorbij, maar Idrissi zorgde met een droge knal voor de aansluitingstreffer.

FC Groningen probeerde in de laatste twintig minuten druk te ontwikkelen. De ploeg van Faber leek aanvankelijk niet verder te komen dan een goede actie van Mahi, die zag hoe zijn ploeggenoten niet op een goede steekpass hadden gerekend. Toch slaagde de thuisploeg erin om de achterstand volledig weg te werken. Hoesen versierde zelf een vrije trap en schoot het leer vervolgens laag door de muur. Nick Marsman gokte op de verkeerde hoek en zag de bal in zijn doel verdwijnen: 3-3. De punten gingen echter naar FC Twente, na een voltreffer van Oosterwijk, de vervanger van Ünal, in de slotminuten: 3-4.

-
Is Ernest Faber een goede trainer voor FC Groningen?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
9
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
54
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties