Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij weet hoe de selectie van het Nederlands elftal over Wout Weghorst denkt

Laatste update:

Zondag was Weghorst niet voor het eerst beslissend in een duel van Oranje. De boomlange aanvaller van Burnley kwam zo'n tien minuten voor tijd en bij een teleurstellende 1-1 tussenstand in het veld tegen Polen. Twee minuten later bepaalde Weghorst de eindstand op 1-2, in het voordeel van Nederland.

In de podcast Kick-off van De Telegraaf komt het optreden van de aan Ajax en FC Twente gelinkte aanvalsleider ter sprake. "Hij flikt het weer, hè", constateert presentator Pim Sedee.

Verweij wordt vervolgens gevraagd naar hoe er binnen de selectie van het Nederlands elftal naar Weghorst wordt gekeken. "Ze vinden hem, tussen aanhalingstekens, een maniak. In de goede zin van het woord", zo weet de journalist.

"Een bezetene. En dat slaat over op de andere spelers, hoe hij tekeer gaat", vervolgt Verweij. "Hoe gek hij ook is, in de goede zin van het woord, hij wordt enorm gewaardeerd door zijn ploeggenoten. Omdat dit de spirit is die je nodig hebt."

"Ze zijn nu ook enthousiast omdat hij scoort", plaatst Valentijn Driessen een kanttekening. "Scoort hij niet, dan hoor je natuurlijk niemand over Wout Weghorst."

"Maar ik denk dat hij zichzelf een slechte dienst heeft bewezen", wekt de chef voetbal van De Telegraaf verbazing. "Hij is pinchhitter en als je dat gewoon goed invult, dan blijf je pinchhitter", besluit Driessen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Ajax troeft Bayern München en Kompany af en haalt oude bekende terug'
0
Driessen op zijn plek gezet na Veerman-opmerking: 'Kortsluiting in bovenkamer'
51
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
33
Perez lacht Luijckx in gezicht uit: 'Wat?! Zou je hem uit de basiself halen?'
17
Oranje wint oefenduel van amateurclub; Weghorst en Van de Ven 2 keer trefzeker
39
Vaessen slaat lucratief bod af en heeft transfer binnen de Eredivisie te pakken
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties