Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twijfels bij topaankoop Liverpool: 'Hij zou goed bij Chelsea hebben gepast'

Laatste update:

Benteke heeft zich wel bewezen in de Premier League, maar Carragher durft niet te zeggen of de aanvaller in de speelwijze van Liverpool past. "Hij heeft teams verwoest, maar we weten ook dat zijn eerste aanname niet al te goed is en dat hij vaak een ongeïnteresseerde indruk maakt", schrijft Carragher in zijn column. "Bij Liverpool hopen ze dat hij nog meer doelpunten kan maken, wanneer hij wordt omringd door betere spelers. Ik vind hem wel een uitstekende spits en denk dat hij goed bij Chelsea zou hebben gepast. José Mourinho houdt van dit type spits."

"Ik maak me zorgen voor Liverpool, omdat ik niet weet of hij in het combinatiespel dat Brendan Rodgers voor ogen heeft past", vervolgt Carragher. "Brendan wil dat zijn ploeg zich een weg naar het doel combineert, in plaats van dat er voorzetten worden gegeven vanaf de flanken. Daar wees Tim Sherwood (de manager van Aston Villa, red.) ook al op toen de interesse van Liverpool bekend werd." De kopsterke Benteke moet het juist hebben van voorzetten vanaf de flanken, maar Rodgers lijkt ervan overtuigd te zijn dat de Belg ook op een andere manier gebruikt kan worden.

OFFICIEEL - Christian Benteke is met een transfersom van 46,5 miljoen euro de duurste Belgische speler ALLER TIJDEN! #record #liverpool #astonvilla #wateengeld #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk je dat Christian Benteke een succes wordt bij Liverpool?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
17
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties