Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Twijfels over Koeman door duel met Atlético én uitsluiten van jeugdproduct'

Laatste update:

Barcelona had Atlético afgelopen weekeinde kunnen passeren op de ranglijst, maar kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Doordat Real Madrid in eigen stadion tegen Sevilla (2-2) verzuimde te profiteren, heeft Atlético voorlopig nog de beste papieren om kampioen van Spanje te worden. Met nog drie wedstrijden te spelen gaat de ploeg van trainer Diego Simeone aan de leiding in LaLiga, met een voorsprong van twee punten op Barcelona en Real Madrid. L'Esportiu schrijft dat er een serieuze discussie binnen de clubleiding gaat ontstaan als Koeman er niet in slaagt om de landstitel te veroveren.

De criticasters van Koeman in het bestuur zouden tegen Atlético namelijk een 'gebrek aan ambitie' gezien hebben. Bovendien begrijpt dit deel van de clubleiding niet waarom Koeman nauwelijks een beroep doet op Riqui Puig. De 21-jarige middenvelder speelde dit seizoen 21 wedstrijden, waarvan slechts 4 als basisspeler. Een deel van het recent door de gekozen voorzitter Joan Laporta samengestelde bestuur wil het liefst een trainer hebben die tijdens de gehele bestuurstermijn aan het roer staat en dat zal in hun ogen niet Koeman zijn.

Koeman werd vorige zomer aangesteld door toenmalig president Josep Maria Bartomeu, die kort daarna noodgedwongen vertrok. In de verkiezingscampagne vielen vervolgens de namen van onder meer Jürgen Klopp en Xavi als mogelijke nieuwe trainers voor Barcelona, maar Laporta sprak nadat hij tot president werd gekozen zijn vertrouwen in Koeman uit. Het contract van de Nederlandse oefenmeester in het Camp Nou loopt voorlopig nog door tot medio 2022.

Dat is direct een struikelblok in een eventueel plan om komende zomer al afscheid te nemen van Koeman. Barcelona zit financieel gezien in een penibele situatie en kan het zich dus niet veroorloven om een trainer met een doorlopend contract zomaar op straat te zetten. Bovendien is Laporta niet van plan om Xavi direct voor de groep te zetten. Spaanse media meldden recent dat de oud-middenvelder Al-Sadd komende zomer achter zich zou laten, al klonken er later ook geluiden dat hij toch van plan was om in Qatar te blijven.

Denk jij dat Ronald Koeman volgend jaar nog trainer van Barcelona is?

Meer nieuws

Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
23
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
19
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties