Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twijfels over meerwaarde Viergever voor landskampioen Ajax

Laatste update:

De bezoekers van Voetbalzone weten echter niet zo goed wat zij van deze aankoop moeten denken. In de afgelopen dagen kon men op onze frontpage reageren op de poll 'Denk je dat Nick Viergever een aanwinst is voor Ajax?' en in totaal brachten bijna 13000 bezoekers hun stem uit. Zij zaten echter zeker niet op een lijn: 51 procent van de stemmers denkt dat Ajax plezier kan gaan beleven aan Viergever, maar 49 procent denkt van niet.

De 24-jarige Viergever speelde vier jaar in Alkmaar en kwam tot 110 competitiewedstrijden voor AZ, waarvan 33 in het afgelopen jaar. Dick Advocaat gebruikte Viergever vaak als linksback, maar Ajax ziet in de enkelvoudig international toch meer een centrumverdediger. Het contract van Viergever liep volgend jaar af, dus AZ kon niet de hoofdprijs vragen. Na aanvallers Richairo Zivkovic en Arkadiusz Milik werd hij de derde nieuwe speler voor Ajax voor volgend seizoen.

"Frank, Dennis, Wim en ik hebben Nick al een tijd op het oog", zei Marc Overmars na het afronden van de transfer op de website van Ajax. "We wilden hem er graag bij hebben en we zijn dus blij dat het gelukt is. Nick heeft een goeie leeftijd en meer dan 200 wedstrijden in het betaald voetbal op zijn naam. Hij is centraal achterin inzetbaar, maar ook als linksback en op het middenveld. Al met al een betrouwbare speler die we op meerdere posities goed kunnen gebruiken bij Ajax."

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
2
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
26
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties