Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twijfels over mentaliteit Arsenal: 'Ze hadden zó kampioen moeten worden'

Laatste update:

De Fransman zet vraagtekens bij de mentaliteit van Arsenal. "Als ik op voorhand had gezegd dat Chelsea het lastig zou hebben en dat Manchester City het lastig zou hebben, dan had je gedacht dat Arsenal dit seizoen eenvoudig kampioen zou zijn geworden. Maar dat is niet het geval", zei Henry op Sky Sports. "Tegen Chelsea scoorden ze niet en dat zijn precies de wedstrijden die je nu moet winnen."

Leicester City is volgens Henry dé uitgesproken favoriet om de titel te veroveren. "Ze laten niet alleen zien dat ze daartoe in staat zijn, maar ook dat ze om kunnen gaan met de druk die erbij komt kijken." Komend weekend zal voor Arsenal in ieder geval allesbeslissend worden, denkt de oud-aanvaller. "Ze moeten drie punten pakken. Het is erop of eronder. Arsenal is al zo lang niet meer kampioen geweest. Ze moeten nu opstaan en het gewoon gaan doen!"

-

Meer nieuws

Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
2
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
27
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
12
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties