Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twijfels over seizoen van Feyenoord: 'Misschien worden zij wel verkocht'

Laatste update:

"Als de spelers fit blijven en niet verkocht worden, zie ik ze best lang meedoen. Maar misschien worden Luis Sinisterra of Marcos Senesi wel verkocht. Dan wordt het een ander verhaal. Ze moeten niet drie, vier spelers kwijtraken met blessures, want ze hebben een smalle selectie en wat erachter zit is niet veel. Maar ze spelen met plezier. Dat miste ik de afgelopen jaren. En dan is veel mogelijk", geeft Everse te kennen. De 67-jarige oefenmeester in ruste was als speler actief bij Feyenoord.

Meer: ‘Loyale’ en ‘vriendelijke’ Priske klaar voor Feyenoord: ‘Juiste stap voor hem’ | De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd

Everse is uitermate positief over het Feyenoord van Arne Slot, zijn voormalig pupil bij PEC Zwolle. "Ze zetten goed hoog druk en het positiespel ziet er ook een stuk beter uit dan de laatste jaren", zegt de voormalig trainer van onder meer Sparta Rotterdam, PEC Zwolle en sc Heerenveen. "Feyenoord had behoefte aan een trainer in plaats van een coach. Ze hebben te veel coaches gehad, die alleen maar de poppetjes neerzetten. Een trainer is elke dag bezig met het inslijpen van automatismen. Dat kost veel energie, maar je krijgt er veel voor terug."

"Ik had niet verwacht dat ze het zo goed zouden doen. Maar je ziet dat Ajax en PSV makkelijk punten verspelen. En bij Feyenoord zit het niet tegen op dit moment", vervolgt Everse. Hij stelt dat Feyenoord 'fit oogt' en 'agressief speelt'. "Ze zakken niet meer in tegen tegenstanders als RKC, zoals ze dat de afgelopen jaren deden. Dat was echt een topclub onwaardig."

Zie jij Feyenoord kampioen worden?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties