Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twitter gaat los op YouTube-ster Kalvijn na optreden in Studio Europa

Laatste update:

Kalvijn voetbalt naar eigen zeggen met enige regelmaat en was vorige week zondag aanwezig bij het openingsduel van Oranje met Oekraïne (3-2) in de Johan Cruijff ArenA. Mede hierdoor werd hij zaterdagavond uitgenodigd door Studio Europa, al was dat in de optiek van veel voetballiefhebbers allesbehalve een gelukkige zet. Kalvijn leek Pedri, een van de grote talenten van Spanje, niet te kennen en daarnaast vroeg hij de eveneens aanwezige Rafael van der Vaart wat wat hij moest invullen in zijn EK-poule wat betreft de ontmoeting tussen Spanje en Polen. Laatstgenoemde leek nogal verbaasd te zijn door de opmerking van zijn tafelgenoot.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Jij vraagt mij serieus, bij Spanje-Polen, wat je in moet vullen?", gaf Van der Vaart duidelijk uiting aan zijn verbazing. Presentator Henry Schut moest lachen om die opmerking, maar voelde er aan het einde van de uitzending weinig voor om hierover een uitgebreide discussie te laten ontstaan. Op met name Twitter echter kreeg Kalvijn er flink van langs van kijkers die zijn opmerkingen verbazingwekkend en vreemd vonden. "Hij heeft niets zinnigs te melden en heeft ook duidelijk geen verstand van voetbal. Leg de lat hoger, NOS", geeft een Twitteraar mee aan de omroep. Een ander vraagt zich hardop af of de NOS het soms moeilijk vindt om geschikte analisten te vinden tijdens het EK.

Het management van Kalvijn, met 1,2 miljoen abonnees op YouTube en een miljoen volgers op Instagram, wilde zondag niet reageren op de massale kritiek die is ontstaan na zijn optreden in Studio Europa. De NOS was niet bereikbaar voor commentaar. Er is overigens ook een Twitter-gebruiker die het opneemt voor Kalvijn. "Je kunt beter kritiek hebben op de NOS dan op Kalvijn, die deed gewoon waar hij voor uitgenodigd was. Ik vond 'm heel leuk, maar hij zat niet in het juiste programma als je messcherpe voetbalanalyse wilt." De omroep nodigde eerder dit EK ook al onder meer Frank Lammers uit en ook toen was er hier en daar de nodige kritiek op de uitspraken van de acteur.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
11
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
13
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties