Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twitteraars vallen massaal over 'gekopieerd' nieuw uitshirt Barcelona

Laatste update:

Op de website van Barcelona wordt de keuze voor het nieuwe shirt nader uitgelegd. "De kleuren zitten van binnen", zo luidt het statement. "Het shirt is zwart, de kleur is deze keer niet aanwezig. Hiermee willen we aantonen dat Blaugrana het ware kleurenpallet is voor deze club, welke kleur er ook aan een shirt wordt gegeven." Het is de derde keer in de clubgeschiedenis dat het uitshirt de kleur zwart meekrijgt. In het seizoen 2011/12 was dit ook zo, terwijl in de jaargang 2013/14 wat betreft het derde shirt werd gekozen voor deze kleur.

Op de social media-kanalen worden de nieuwe shirts gepresenteerd door onder meer Frenkie de Jong, Lionel Messi en Sergio Busquets. De reacties op met name Twitter zijn zeer wisselend. Sommige fans snappen de keuze van Barcelona heel goed, maar er klinken ook opvallend veel kritische geluiden. Veel Afrikaanse supporters verwijzen naar het shirt van de Zuid-Afrikaanse topclub Kaizer Chiefs, dat veel overeenkomsten heeft met het tricot van Barcelona. Tevens wordt de vergelijking getrokken met het uitshirt van Manchester United uit het seizoen 2007/08, toen the Red Devils de Champions League veroverden.

Vind jij het nieuwe uitshirt van Barcelona mooi?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
16
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties