Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Typisch dat je vanaf je 28e minder goed wordt, ik ben over mijn top'

Laatste update:

"Het hangt gewoon af van de resultaten die je als ploeg neerzet. Voetbal is een collectieve sport, we moeten er gewoon voor zorgen dat we met City een reeks neerzetten en opnieuw enkele wedstrijden op rij kunnen winnen", zegt de 28-jarige Belg in Het Laatste Nieuws.

"Het is ook typisch dat je als verdediger vanaf je 28e minder goed wordt. Ik ben dan ook helemaal over mijn top", klinkt het sarcastisch. "Ik speel al lang genoeg voetbal om die kritiek te plaatsen. Kritiek komt er altijd als de resultaten uitblijven, je moet het gewoon aanvaarden, maar veranderen doet het me zeker niet." Met zijn land speelt Kompany zaterdagavond tegen Cyprus.

Zou jij Vincent Kompany op dit moment in de basis zetten bij Manchester City?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
36
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties