Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ueda Airlines' zet Gimenez op scherp met fraaie hattrick namens Japan

Laatste update:

Waar Ueda bij Feyenoord de afgelopen maanden Santiago Gimenez voor zich moest dulden, kon hij in Suita wel rekenen op een basisplaats. Bondscoach Hajime Moriyasu had ook een plek ingeruimd voor Doan, die in de Eredivisie naam maakte bij PSV en FC Groningen.

Ueda kreeg de afgelopen week op social media van Feyenoord-fans de bijnaam 'Ueda Airlines', daar hij voor zijn lengte (1,82 m) erg hoog kan springen en tevens goed kan koppen. Dat laatste toonde hij opnieuw tegen Myanmar. Al na elf minuten knikte Ueda de openingstreffer binnen op aangeven van AS Monaco-middenvelder Takumi Minamino: 1-0.

Kamada, middenvelder van Feyenoord-opponent Lazio, schoot even later de 2-0 tegen de touwen. Met zijn linker liet hij doelman Kyaw Zin Phyo van buiten het zestienmetergebied kansloos.

Nog voor rust was het opnieuw de beurt aan Ueda, die na een goede loopactie profiteerde van een heerlijke steekbal van Doan. Vanuit een lastige hoek schoof de Feyenoord-spits de bal vervolgens diagonaal het doel in: 3-0. Na de theepauze ging Ueda vrolijk verder.

In de vijftigste minuut was het voor de derde keer raak, na wederom een goede loopactie. Op aangeven van Minamino verdween Ueda uit de rug van zijn directe tegenstander, waarna hij met de buitenkant van zijn rechtervoet succesvol afrondde: 4-0. Een kwartier later werd hij vervangen door Kashiwa-spits Mao Hosoya.

In het restant van de wedstrijd zorgde Doan voor het slotakkoord, door de vijfde Japanse treffer te maken. Door de ruime zege op Myanmar kent Japan een goede start in Groep B van de Aziatische WK-kwalificatie, waarin Syrië en Noord-Korea de overige tegenstanders zijn. De Japanse voetbalbond heeft torenhoge ambities en hoopt tijdens het WK van 2026 al een dark horse te zijn.

-
Moet Ayase Ueda meer speelminuten krijgen bij Feyenoord?

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
0
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
43
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties