Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA bestraft Besiktas en Olympique Lyon na rellen

Laatste update:

Er geldt een proeftijd van twee jaar, dus als de supporters van Lyon en Besiktas zich binnen die periode nog eens misdragen of de UEFA om een andere reden zich genoodzaakt ziet om in te grijpen, dan worden de ploegen voor één jaar uitgesloten. De CEDB heeft in een verklaring laten weten dat men de supportersgroepen van beide ploegen verantwoordelijk houdt voor de ongeregeldheden van zes dagen geleden in Frankrijk.

Kort voordat het eerste fluitsignaal zou klinken in het Parc Olympique Lyonnais ging het volledig mis op de tribunes tussen supporters van beide teams, al ging het duel met enige vertraging later wel door. De wedstrijd werd met 2-1 gewonnen door les Gones, maar daarmee was voor de UEFA de kous niet af. De bond kondigde een strafzaak aan tegen beide ploegen en heeft nu dus een oordeel geveld. In de fotospecial hieronder zijn de beelden nog eens terug te kijken.

Bizarre en gewelddadige beelden vanuit Parc Olympique Lyonnais

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 13 april 2017

-
Een passende straf?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties