Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA bevestigt nieuwe speeldatum voor Arsenal - PSV

Laatste update:

De UEFA kon voor de nieuwe speeldatum kiezen omdat de Premier League bereid was het treffen tussen Arsenal en Manchester City van 19 oktober te verschuiven. De bond wil de competitie en de betreffende clubs in dat verlengde 'bedanken voor hun flexibiliteit en coöperatie'. PSV moet zelf overigens twee dagen na het duel in Londen op bezoek bij Groningen in competitieverband.

Maandagmiddag kreeg men in het Philips Stadion te horen dat er donderdagavond definitief niet gespeeld zou worden in het Emirates Stadium. Het leek er lang op dat de wedstrijd doorgang kon vinden, maar de autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk besloten dat de veiligheid niet gewaarborgd kon worden. Er was onvoldoende inzet van politiepersoneel mogelijk vanwege de aanstaande uitvaart van de koningin.

PSV begon de Europa League-campagne met een gelijkspel in eigen huis tegen FK Bodø/Glimt (1-1). Arsenal won op hetzelfde moment de uitwedstrijd bij FC Zürich en is dus koploper in de groep. Door het uitstellen van de wedstrijd heeft PSV nu een week de tijd om zich voor te bereiden op de topper tegen Feyenoord van aankomend weekend. De Stadionclub moet donderdag wél Europees spelen, thuis tegen Sturm Graz.

Europa League
Arsenal
1 - 0
PSV

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
32
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
16
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties