Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'UEFA eist 300 miljoen euro van clubs en bonden bij verplaatsen EK'

Laatste update:

Dinsdag vindt een crisisoverleg plaats tussen de UEFA en de 55 aangesloten voetbalbonden. Tijdens de conference call bellen ook de European Club Association en European Leagues in. Een van de belangrijkste agendapunten is EURO 2020, dat op 12 juni zou beginnen. Omdat vrijwel alle competities zijn stilgelegd vanwege het virus, is de kans groot dat het EK verzet moet worden omdat de nationale competities grote vertraging hebben opgelopen.

UEFA staat voor historische dag: alle scenario's op tafel bij mega meeting

Lees artikel

De voetbalbonden willen hoe dan ook de competities tot een goed einde brengen, wat negatieve gevolgen zou hebben voor het EK. Clubs en bonden zien het niet zitten om het seizoen per direct te beëindigen, om vervolgens de huidige stand als eindstand op te nemen. Ondanks dat niemand weet wanneer de competities weer hervat kunnen worden, houdt men hoop om het huidige voetbalseizoen voor het einde van juni af te ronden. Het EK zal derhalve verzet moeten worden naar mogelijk later dit jaar of volgend jaar. De UEFA wil de kosten volgens The Athletic verhalen op de clubs en bonden.

Dinsdag gaat de vergadering om 13.00 uur van start. UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin zal naar verwachting een aantal voorstellen over het EK, de Champions League, Europa League en overige competities op tafel gooien, waarover de betrokken partijen mogen stemmen. Namens Nederland zullen KNVB bondsvoorzitter Just Spee en secretaris generaal Gijs de Jong inbellen bij de vergadering. Zij worden bijgestaan door KNVB-jurist Mark Boetekees.

Meer nieuws

Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
4
Serieuze aantijging van Bayern richting grensrechter: 'Dit is moedwillig'
54
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
5
Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
22
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties