Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA is plotseling bereid om te luisteren naar nieuwe Super League-plannen

Laatste update:

Reichart werd twee weken geleden aangesteld als eindverantwoordelijke van A22 Sports Management. De 48-jarige Duitser kondigde daarbij aan dat het tijd is om de dialoog aan te gaan en stelde dat het Europese voetbal met 'existentiële problemen' kampt. Reichart heeft in de media al de nodige ervaring opgedaan, daar hij tot vorig jaar de directeur was van RTL Deutschland. Daarnaast heeft hij ook ervaring als sportmarketeer en opende hij in Spanje het sportrechtenbureau Sportfive. Tijdens zijn tijd in het Zuid-Europese land was Reichart tevens werkzaam bij televisiezender Antena 3.

Dat de UEFA openstaat voor gesprekken over een nieuwe opzet van de Super League is gezien de uitspraken van UEFA-president Aleksander Ceferin opmerkelijk te noemen. De Sloveen was begin maart nog boos over over de potentiële nieuwe plannen, daar de Russische inval in Oekraïne toen nog geen tien dagen oud was. "Eerst lanceerden ze hun onzin midden in een pandemie, terwijl we nu meemaken dat het plan midden in een oorlog wordt gepresenteerd. Moet ik nog meer over deze mensen zeggen? Ze leven duidelijk in een parallelle wereld."

Toch lijkt de UEFA nu, acht maanden later, alsnog open te staan voor een gesprek met A22 Sports Management. Reichart bevestigt in de podcast van Real Madrid-middenvelder Toni Kroos en diens broer Felix, Einfach mal Luppen, dat de UEFA de uitnodiging om rond de tafel te gaan heeft geaccepteerd. "Volgende week zullen we in Nyon zijn voor gesprekken." Real Madrid, Barcelona en Juventus zijn de enige clubs van de initiële twaalf die nog altijd openstaan voor de Super League.

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
20
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
9
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
16
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
54
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties