Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA is tegen videoscheidsrechter: 'Voetbal is de mooiste sport die er is'

Laatste update:

Infantino vindt dat de dienstdoend arbiter 'de andere zaken' moet bepalen: "Als het aan ons ligt, blijft dat zo. Voetbal is de mooiste sport die er is. Daar moet een reden voor zijn." Michel Platini, de voorzitter van de Europese voetbalbond, heeft in het verleden ook al meermaals laten blijken geen voorstander te zijn van een videoscheidsrechter.

De KNVB hoopte dit seizoen en volgend seizoen al met een videoscheids te kunnen werken, maar eind februari besloot het IFAB dat de Nederlandse bond daar nog even mee moet wachten. Het International Football Association Board, dat over de spelregels gaat, wil eerst meer informatie over de plannen hebben voordat er een besluit wordt genomen over het experiment.

Ben jij voor of tegen de invoering van een videoscheidsrechter?

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
11
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
13
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
66
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
3
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties