Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA nomineert tien man voor 'Beste Speler in Europa'

Laatste update:

Barcelona, dat naast de landstitel en de Copa del Rey beslag legde op de Champions League-trofee, heeft drie spelers genomineerd zien worden: Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar. De verliezend finalist Juventus, die in eigen land wel knap de dubbel veroverde, levert vijf man: Gianluigi Buffon, Paul Pogba, Andrea Pirlo, Arturo Vidal en Carlos Tévez. De top tien wordt aangevuld met Cristiano Ronaldo en Eden Hazard.

In totaal maakten 35 spelers kans om in de top 10 van de UEFA terecht te komen. Arjen Robben viel nét buiten de boot en eindigde als elfde in de voorverkiezing. Arek Milik eindigde op de gedeelde 28ste plaats en maakt dus ook geen kans meer op de award. Op 12 augustus wordt duidelijk wie de laatst overgebleven drie kanshebbers zijn op de prestigieuze prijs.

Op 28 augustus wordt in Monaco de winnaar bekendgemaakt, rond de loting voor de groepsfase van de Champions League. In 2011 riep de UEFA de verkiezing in het leven, om toch nog onderscheid te maken tussen de winnaar van de oude Ballon d'Or (die vanaf dat moment de FIFA Ballon d'Or) werd genoemd en de oude FIFA Wereldvoetballer van het Jaar (de verkiezing die niet meer bestaat). Lionel Messi, Andrés Iniesta, Franck Ribéry en Cristiano Ronaldo wonnen de voorgaande edities.

Vind jij de lijst voldoende representatief?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties