Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA reageert op commotie over doelpunt Quincy Promes

Laatste update:

Op basis van enkele camerabeelden zou geconcludeerd kunnen worden dat Promes, op het moment van spelen van Hakim Ziyech, geen buitenspel stond. "Het doelpunt gescoord door Ajax in de 35e minuut van de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Chelsea werd terecht afgekeurd als gevolg van een beslissing van de VAR, die zag dat Ajax-speler Quincy Promes buitenspel stond", begint de UEFA.

César Azpilicueta vertrouwde erop dat de goal van Quincy Promes afgekeurd zou worden

"De afbeeldingen die op tv werden gebruikt waren niet de definitieve afbeeldingen en werden ten onrechte door de VAR-technische aanbieder Hawk-Eye naar de host-omroep verzonden. De beslissing van de VAR, gebaseerd op meerdere camerastandpunten, was echter nog steeds correct, waardoor het doelpunt werd afgekeurd", aldus de UEFA.

Fans en analisten van over de hele wereld verbaasden zich over het feit dat het doelpunt van Promes werd afgekeurd, omdat men de verkeerde beelden zou hebben getoond. Onder anderen Marcel Desailly stak zijn verbijstering niet onder stoelen of banken. "Ze hebben niet de tijd genomen om goed te kijken naar de lijn en de afstand van de bal ten opzichte van de voet van de speler. Ik ben ambassadeur van FIFA en ik ga dit aankaarten, want dit is een probleem." Ajax verloor het duel uiteindelijk door een doelpunt van Michy Batshuayi: 0-1.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
4
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties