Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA stelt 'Team Kuipers' aan voor Champions League-kraker

Laatste update:

Kuipers wordt in Barcelona bijgestaan door zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Mario Diks is aangewezen als vierde official. Danny Makkeli en Pol van Boekel gaan mee als vijfde en zesde official. Het is de 122ste internationale aanstelling van Kuipers en zijn 43ste wedstrijd in de Champions League.

Barcelona bereikte de kwartinale na een sensationale comeback tegen Paris Saint-Germain. De ploeg van Luis Enrique ging vorige week met 3-0 onderuit in Turijn door doelpunten van Paolo Dybala (2) en Giorgio Chiellini.

Een mooie aanstelling voor Björn Kuipers: de Nederlandse arbiter mag woensdag de Champions League-kraker tussen Barcelona en Juventus is goede banen zien te leiden. Voor Kuipers is het alweer zijn 43e wedstrijd in het miljardenbal en zijn 122e Europese wedstrijd in totaal! #barcelona #juventus #barjuv #ucl #teamkuipers

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

-
Wie bereikt de halve finale van de Champions League?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties