Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA treft maatregelen rond flesjes Heineken na statement Pogba

Laatste update:

Teams, managers en spelers wordt voortaan gevraagd of ze bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van de flesjes 0,0 van Heineken tijdens de persconferentie. Moslims drinken uit religieuze overwegingen doorgaans geen alcohol. Woensdagavond viel op dat de drank voor het eerst van het podium verwijderd was, toen Karim Benzema zich meldde voor het gebruikelijke perspraatje na afloop van de wedstrijd tegen Portugal (2-2). Op de achtergrond van de spelers zal de naam van Heineken wel blijven prijken op het sponsorbord, evenals de door Heineken gesponsorde bokaal voor de man van de wedstrijd.

Volgens Manchester Evening News liet Pogba zich in 2019 bekeren tot de Islam. "Het heeft mij doen veranderen", vertelde de middenvelder van Manchester United daar in het verleden over. "Ik ben dingen in het leven gaan relativeren. Het is een positieve verandering in mijn leven geweest, want ik ben niet als moslim geboren, ook al was mijn moeder dat wel. Ik ben gewoon zo opgegroeid. Ik heb respect voor iedereen. De Islam is niet het beeld dat iedereen ervan heeft. Wat we in de media horen is echt iets anders, het is iets moois. Iedereen kan ontdekken dat hij zich verbonden voelt met de islam."

Valentijn Driessen: 'Doe niet mee of kom niet naar die persconferentie'

Valentijn Driessen heeft geen goed woord over voor de acties van Paul Pogba en Cristiano Ronaldo.Lees artikel

Het statement van Pogba volgde op een grap van Cristiano Ronaldo om al vroeg in het toernooi een flesje Coca-Cola van tafel te verwijderen. De Portugese superster schoof de colaflesjes uit beeld en toonde opzichtig een flesje met water. "Drink water!", zei de Portugese aanvaller tegen zijn toehoorders in de perszaal. Een onschuldige actie met een knipoog, maar wel een met gevolgen voor het miljoenenbedrijf. Ronaldo zorgde er namelijk voor dat de waarde van het frisdrankconcern met bijna 3,5 miljard daalde.

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties