Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA verhoogt prijzengeld Nations League met vijftig procent

Laatste update:

De UEFA heeft besloten om het prijzengeld te verhogen vanwege de 'solide financiële situatie' bij de bond. Deze is mede ontstaan door de opbrengsten vanuit het EK van 2016. Een maand na de start van het nieuwe toernooi hebben de 55 deelnemende voetbalbonden te horen gekregen dat er miljoenen extra te verdienen zijn.

Nederland mocht als deelnemer van divisie A al rekenen op een startpremie van 1,5 miljoen euro. Dat bedrag is verhoogd naar 2,25 miljoen euro. Ook in lagere divisies gaat de startpremie omhoog. Landen in divisie B mogen rekenen op 1,5 miljoen euro, landen in divisie C 1,2 miljoen en de deelnemers in divisie D krijgen 750.000 euro voor hun deelname. Landen die bovenaan eindigen in de poule konden al rekenen op een stevige bonus. In divisie A lag die bonus op 1,5 miljoen euro en dat bedrag gaat omhoog naar 2,25 miljoen euro.

Oranje is de Nations League begonnen met een 2-1 nederlaag tegen Frankrijk, dat aan kop gaat met vier punten uit twee wedstrijden. Zaterdag staat voor de ploeg van bondscoach Ronald Koeman in de Johan Cruijff ArenA de confrontatie met Duitsland op het programma. Drie dagen later wacht een vriendschappelijke interland in en tegen België.

-

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
6
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
22
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
26
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties