Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA voegt nieuw hoofdstuk toe aan 'ABBA-drama' in Nederland

Laatste update:

De UEFA wil niet dat de strafschoppenserie in die periode plaatsvindt op hetzelfde sportpark, waardoor de datum een week is uitgesteld. De KNVB stelt dat in overleg met beide clubs is besloten om de penaltyserie, met als inzet een plaats in de volgende ronde van het bekertoernooi, op woensdag 11 oktober te laten plaatsvinden. Naast het bezwaar van de UEFA speelt ook mee dat Lisse naar de rechter is gestapt. De uitspraak van het kort geding is maandag om 14.00 uur in de rechtbank van Utrecht.

Lisse en Hoek stonden vorige week tegenover elkaar in de eerste ronde van de KNVB Beker. Het duel draaide uit op penalty's, die door de thuisploeg het beste werden genomen. De scheidsrechter hanteerde echter het ABBA-systeem, wat tegen de regels is. De KNVB oordeelde daarom dat het duel opnieuw gespeeld moet worden. De winnaar van de penaltyreeks neemt het in de tweede ronde op tegen Heracles Almelo.

-

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
7
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
9
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
31
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties