Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

UEFA zorgt voor pikant weerzien tussen Danny Makkelie en AS Roma

Laatste update:

Makkelie was afgelopen seizoen de scheidsrechter in de 4-1 nederlaag van de Romeinen bij Barcelona. "Wat ik had willen veranderen aan deze avond? De scheidsrechter", zei trainer Eusebio Di Francesco na afloop gefrustreerd. De oefenmeester doelde op een duel tussen Nelson Semedo en Edin Dzeko in het strafschopgebied, vroeg in de wedstrijd.

"Dat moment had de wedstrijd een andere wending kunnen geven. De scheidsrechter had de moed moeten hebben om een strafschop tegen Barcelona te geven", oordeelde Dzeko na afloop. AS Roma verloor echter ruim in het Camp Nou, mede door twee eigen doelpunten.

"Barcelona heeft hulp gekregen van ons en van de scheidsrechter", baalde Di Francesco. De Serie A-club zorgde een week later voor een verrassing door Barcelona met 3-0 te verslaan en strandde uiteindelijk in de halve finale, waarin Liverpool een maatje te groot was.

Makkelie floot nog nooit eerder een wedstrijd van FC Porto. Hij zal worden bijgestaan door Mario Diks, Hessell Steegstra en vierde official Kevin Blom. In de knock out-fase van de Champions League wordt voor het eerst gebruikt gemaakt van de VAR. Dat komt in Rome voor de rekening van Pol van Boekel en Jochem Kamphuis.

-
Wie gaat een ronde verderkomen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties