Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Uit bij Barcelona verdienden we het om te verliezen, maar nu niet'

Laatste update:

Zijn spelers zijn woedend op scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco, maar Ancelotti wilde niet veel kwijt over de arbiter. "Het is moeilijk voor mij om over beslissingen van de scheidsrechter te praten", zei de coach. "Lionel Messi scoorde drie keer, maar je weet dat fouten in dit soort wedstrijden worden afgestraft door zo'n goede speler. We zijn tevreden over hoe we hebben gespeeld en we kijken nu vooruit naar de volgende wedstrijd. Er zijn nog negen duels te gaan en elke wedstrijd wordt ontzettend spannend."

Gerardo Martino, coach van Barcelona, was natuurlijk een stuk gelukkiger: "Ik kan niets meer over Messi zeggen, het is compliment na compliment", zei de oefenmeester. "Nu brak hij weer een record, het is ongelooflijk. Ik ben erg blij met deze overwinning, de competitie begint opnieuw voor ons. Maar ik blijf erbij dat el Clásico gewoon een wedstrijd is als alle anderen."

-
Real Madrid verdiende het niet om te verliezen

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
1
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
35
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
6
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties