Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uit de as herrezen Coquelin kan bij Arsenal blijven

Laatste update:

In de eerste week van december keerde Coquelin terug van Charlton en sindsdien heeft Wenger veel vertrouwen in hem getoond. Coquelin viel eerst in tegen Newcastle United, Liverpool en Queens Park Rangers en begon vervolgens in de basis tegen West Ham United, Southampton, Hull City (FA Cup), Stoke City en Manchester City. Zijn contract loopt ten einde, maar de trainer is van plan Coquelin voor de club te behouden.

"Ik zag tijdens de training dat hij met sprongen vooruit was gegaan en zei tegen hem, dat hij wedstrijdritme op moest doen om een serieuze kans te maken. Ik kon hem die minuten niet geven, alleen als hij elders zou gaan spelen maakte hij hier kans. Hij nam de uitdaging aan, kwam daarna terug en vanaf het moment dat ik hem heb laten spelen, heeft hij het goed gedaan", zegt Wenger uiterst tevreden op de clubwebsite.

"Zie ik in hem een oplossing voor de lange termijn? Ja, natuurlijk. Hij is nog erg jong. Je moet gewoon kijken wat er gebeurt op het veld. Verover de bal, geef een goede pass. Op zijn positie is dat belangrijk. We hebben hem een nieuwe aanbieding gedaan en ik heb er vertrouwen in, dat dat een positief vervolg zal krijgen", aldus Wenger. Eerder liet Aaron Ramsey zich al lovend uit over de 23-jarige Coquelin. "Hij wordt uitgeleend aan Charlton, komt terug bij Arsenal en staat iedere week in de basis. Hij is verdedigend heel belangrijk voor het team. Hij wint ballen terug en houdt het verder simpel. Als hij zich zo blijft verder ontwikkelen, kan hij uitgroeien tot een top verdedigende middenvelder", zei Ramsey.

Ik vind Francis Coquelin ... spelen bij Arsenal

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
7
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties