Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uit vorm verkerende Feyenoorder zelfkritisch: 'Werk hard om dat te verbeteren'

Laatste update:

Pedersen kwam dit seizoen al veertien keer in actie voor Feyenoord, maar gaf nog geen assist. De rechtsback komt vanwege zijn aanvallende speelstijl vaak op de helft van de tegenstander, aleen zijn eindpass is tot dusver zelden goed. Pedersen zelf weet dat het beter moet. "Om mijn aanvallende spel wat beter te maken, werk ik hard aan het verbeteren van mijn voorzet en de keuzes die ik daarin maak. Verdedigend werd ik hard aan mijn kopduels in de lucht. Dat kan ook nog beter." Tegen AZ (1-3 winst) liet Pedersen zich bij de 1-0 van de Alkmaarders aftroeven door Jens Odgaard.

De veertienvoudig international van Noorwegen kijkt terug op een geweldig eerste seizoen bij Feyenoord. Met de Rotterdamse club behaalde Pedersen de finale van de Conference League. "Het eerste jaar is eigenlijk enorm snel voorbijgegaan. Ik kan me bijna niet voorstellen dat ik hier al een seizoen heb gespeeld. Toen ik hier kwam, kreeg ik een warm welkom van de supporters. Ik ben goed opgevangen en dan vliegt de tijd." Pedersen ligt bij Feyenoord nog vast tot medio 2026.

Pedersen vindt het moeilijk om nu al te zeggen dat het elftal van Feyenoord beter is dan vorig jaar. "Voor mijn gevoel kun je daar pas echt iets over zeggen na de eerste seizoenshelft. Vanzelfsprekend hadden we vorig seizoen al meer spelers die langer met elkaar speelden. Maar we hebben nu een nieuwe jonge groep met heel veel potentie. Als we niet twijfelen aan onszelf en ook niet gestresst raken, dan kan dit op een wat langere termijn een erg goed Feyenoord worden." Aanstaande zaterdag neemt Pedersen het met Feyenoord in De Kuip op tegen Fortuna Sittard.

Eredivisie
Feyenoord
1 - 1
Fortuna Sittard

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
3
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
11
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties