Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitblinkende basiskracht Naci Ünüvar toont met twee goals zijn klasse

Laatste update:

In de tiende minuut kwam Trabzonspor op voorsprong. Na een vlotlopende aanval kwam de bal aan de linkerkant terecht bij Anastasios Bakasetas, die Umot Bozok bij de eerste paal vond. De spits kon vervolgens simpel binnentikken: 1-0. Na een klein half uur verdubbelde de dominante thuisploeg de voorsprong. Via voormalig Excelsior-middenvelder Dogucan Haspolat en Bakasetas kwam de bal aan de rechterkant terecht bij Trezeguet. De Egyptenaar had vervolgens een bijzonder fraaie lage pass in huis naar de tweede paal, waar de goed meegelopen Ünüvar simpel kon afronden: 2-0.

Na rust wisselde Trabzonspor-trainer Abdullah Avci veelvuldig, maar Ünüvar mocht blijven staan. Dat vertrouwen betaalde het jeugdproduct van de Amsterdammers uit. In de 67e minuut was hij met een schitterende pegel op de lat dicht bij de 3-0. Tien minuten later zou hij alsnog zijn tweede treffer van de wedstrijd maken. Een steekpass van Marek Hamsik werd ongelukkig weggewerkt door de verdediging van Samsunspor, waardoor Ünüvar de bal kon oppikken. De negentienjarige creatieveling omspeelde de doelman op koele wijze en liep de bal vervolgens het doel in.

Dinsdag wist Fenerbahçe zich al te plaatsen voor de achtste finale door in de stadsderby met 3-1 af te rekenen met Istanbulspor. Ook Istanbul Basaksehir plaatste zich al voor de laatste zestien, door met 3-1 te winnen van Göztepe. Besiktas en Galatasaray komen nog in actie.


Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties