Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitblinkende Cengiz gidst AS Roma naar comfortabele overwinning

Laatste update:

Benevento is tot dusver het enige team in de vijf Europese topcompetities dat nog geen enkel punt pakte in een uitwedstrijd. Eerder dit seizoen won AS Roma met 0-4 van de hekkensluiter van de Serie A. De Romeinen wonnen daarnaast de laatste negen wedstrijden tegen promovendi. Toch zorgde Benevento voor een grote verrassing door al vroeg de voorsprong te pakken. Guilherme vond tussen vier verdedigers van AS Roma de ruimte om de schieten en trof via een been van een verdediger uiteindelijk het doel: 0-1.

Via Stephan El Shaarawy en Edin Dzeko creëerde AS Roma direct enkele kansen op de gelijkmaker, die uiteindelijk na 26 minuten spelen viel. Een voorzet van Aleksandar Kolarov bereikte het hoofd van Federico Fazio, die zodoende voor de 1-1 zorgde. El Shaarawy en Kostas Manolas kregen voor rust nog mogelijkheden om de thuisploeg op voorsprong te zetten, maar Benevento-doelman Christian Puggioni zorgde dat beide ploegen met een gelijke stand gingen rusten.

In het tweede bedrijf stelde AS Roma vervolgens snel orde op zaken. Een voorzet van Cengiz bereikte in de 59e minuut het hoofd van Dzeko, waarna de spits met het hoofd voor de 2-1 zorgde. Kort daarna was de Turkse aanvaller zelf trefzeker, op aangeven van Diego Perotti. Cengiz was een kwartier voor tijd opnieuw de doelpuntenmaker, nadat hij de bal vanaf de rand van het strafschopgebied fraai in de linkerbovenhoek krulde. Enrico Brignola deed vervolgens nog iets terug namens Benevento, maar dichterbij kwam de hekkensluiter niet meer. In de blessuretijd liep AS Roma nog uit naar 5-2, dankzij een benutte strafschop van Grégoire Defrel.

-
Denk jij dat AS Roma zich weet te kwalificeren voor de Champions League?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
2
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties